15 мар. 2008 г., 19:11

Понякога 

  Поэзия
793 0 0
Понякога животът е толкова гаден.
Вън е хубав, слънчев ден,
а сякаш 300 дяволи се борят в мен.

Понякога животът е толкова тъжен.
Отвън се чува смях безгрижен,
а дъжд студен облива мен.

Понякога животът е студен.
Другите се веселят без мен,
а аз се чувствам отчужден.

Понякога във този свят отнесен
се чувствам като тъжна есен,
а друг път - като ангел небесен.

Понякога обаче животът е прекрасен.
Денят е тъй красив и ясен,
че сърцето ми тупти и пее песен.

Понякога! Само понякога,
животът е лесен,
но все пак е ЧУДЕСЕН!

© Емилия Трайкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??