4 дек. 2007 г., 10:53

Понякога  

  Поэзия
792 0 19

Понякога се виждам.


В погледа на двама.

След влюбеност.


Понякога се срещам.


В пукнатини.

На доизживяване.


Понякога плача.


Със сълзи изплакани.

В сърцето ми оставили бразди.


Понякога се чувам.


В думите на чуждите.

След болката от близките,

вече не боли.


Понякога се преоткривам.


В глаголни времена –

                  сме, бяхме, сме били.


Понякога опитвам се да чувствам.


В търсене на топлина,

сред безимпулсната тълпа.


Понякога,

с усещането, че ме има

задавам си въпроса:


От някогашно аз,

в сегашно -

с минало излъчване,

дали ще ме пресътвориш?!

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??