7 июн. 2009 г., 18:20

Попитай отново 

  Поэзия » Любовная
750 0 4

ПИТАЙ ОТНОВО

 

Попитай отново ти слънцето

в леглото кой е до мен,

с усмивка посрещам ли утрото,

когато изгрее нов ден!

 

Попитай отново луната,

заспивам ли вечер сама,

притихнала пак в очакване

да сгрее нежност съня!

 

Попитай отново ти вятъра,

оплетен в моите коси,

дали ги докосва пак някой,

или сребреят сами!

 

Попитай отново ти птиците

дали душата ми волна лети,

или е от болка притихнала

и пак за тебе скърби!

 

Попитай отново сърцето си

дали обичта ти още гори,

има ли пламък дори след раздялата,

има ли още малко искри!

 

Има ли  жажда за обич в душата ти,

има ли още тлееща жар...

трябва само нежно докосване,

за да превърнеш любовта в пожар!

 

 

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря на всички! Приемете ме в редиците на ранените от любовта!
  • Я спросил у облака...

    На това ми напомни.
  • Чудесен стих!Поздравления и усмивка за теб!
  • Много е готино, хареса ми.
    Според мен има нужда от лека дообработка - ритъм и рима...
    Ако приемеш - поработи още мъничко върху него... и ще е върха!!!
    Прегръдка!!!
Предложения
: ??:??