24 мая 2014 г., 21:14  

Попътен вятър! 

  Поэзия
563 1 0

 Попътен вятър!

 

Забрави ти спомените лоши,

 недей завижда, злобата си прогони,

 ще мине време, сърцето ще ти каже,

 че трябва пак напред да гледаш ти

  

“Бъди добра", то ще ти прошепне,

 ще имаш твоите прекрасни мигове и

 пламналият огън безпощадно

 ще изпепелява лошите нещa.

  

С попътен вятър ще преминеш,

 ще носиш щастие и доброта,

 напред уверено ще литнеш и

  ще създаваш красота!


© АНЕТА ЗАХАРИЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??