May 24, 2014, 9:14 PM  

Попътен вятър! 

  Poetry
562 1 0

 Попътен вятър!

 

Забрави ти спомените лоши,

 недей завижда, злобата си прогони,

 ще мине време, сърцето ще ти каже,

 че трябва пак напред да гледаш ти

  

“Бъди добра", то ще ти прошепне,

 ще имаш твоите прекрасни мигове и

 пламналият огън безпощадно

 ще изпепелява лошите нещa.

  

С попътен вятър ще преминеш,

 ще носиш щастие и доброта,

 напред уверено ще литнеш и

  ще създаваш красота!


© АНЕТА ЗАХАРИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??