11 мар. 2008 г., 07:51

Порасналите ми приятели 

  Поэзия » Другая
898 0 3
Когато бяхте млади вярвахте,
че - стига да поискате -
ще минете под свода на дъгата
и лекомислено залагахте 
на карта стари срещи и приятели.
Сега разбрахте, че сте губели...
Следобедът ви беше победил
и станали вий бяхте пленници
на скучен делник без лирични стихове...
Прииска ви се да заплачете,
но се въздържахте...
защоте сте мъже...

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??