15 нояб. 2011 г., 02:25

Поредни карамфили 

  Поэзия » Другая
511 0 9

Небето, виснало и притъмняло,

мотае тежки облаци на куп.

Сълзи попиват в карамфили.

Светът е ням, и зъл, и глух!

 

Не чува как гневът погубва пеперуди,

в душата на едно пораснало момче.

Бог отново сбъркал е и с таз присъда!

Запалват бяла свещ, угаснали ръце.

 

Петнадесет лета, а толкова неправда!

Поредният приятел - във пореден гроб!

Душата му парцалена е, все по- празна,

след всяко опело… с пореден поп.

© Лъки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??