6 июл. 2010 г., 20:44  

Поредният гаф на Бойко 

  Поэзия » Юмористическая
687 0 1

"БСП са шменти капели,

убийците в ареста пропели

и какво мислите видях -

на лицата на немците - смях!

 

Отново станах за резил,

дори и себе си съм унизил.

Не искам пак в Берлин!

Прости ми, Боже!Амин!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??