6.07.2010 г., 20:44 ч.  

Поредният гаф на Бойко 

  Поезия » Хумористична
696 0 1

"БСП са шменти капели,

убийците в ареста пропели

и какво мислите видях -

на лицата на немците - смях!

 

Отново станах за резил,

дори и себе си съм унизил.

Не искам пак в Берлин!

Прости ми, Боже!Амин!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??