7 сент. 2007 г., 11:23

Пориви 

  Поэзия
535 0 5
 

Аз исках нещо - не разбрах какво е...

Аз чувствах нещо - като в дъжд пороен...

Аз търсих тебе - а пък всъщност бягах...

Аз бях щастлива - ала всъщност страдах...


Не знаех нищо - но пък кой ли знае?!

Очаквах всичко - като в  път незнаен.

И в бури скитах  като птичка в мрака -

защото вярвах - Той ме чака!


© Юлия Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??