7 sept 2007, 11:23

Пориви 

  Poesía
532 0 5
 

Аз исках нещо - не разбрах какво е...

Аз чувствах нещо - като в дъжд пороен...

Аз търсих тебе - а пък всъщност бягах...

Аз бях щастлива - ала всъщност страдах...


Не знаех нищо - но пък кой ли знае?!

Очаквах всичко - като в  път незнаен.

И в бури скитах  като птичка в мрака -

защото вярвах - Той ме чака!


© Юлия Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??