11 нояб. 2021 г., 20:23

Порок 

  Поэзия » Любовная, Другая
255 0 0

Много цигари изпуших.

Много надежди уду̀ших.

Душата ми лепне в катран.

Отново заспивам си сам.

 

А стана ли - паля си пак.

Не плаша се вече от рак.

Отдавна умрях аз, уви,

но жив съм - нали ме боли.

 

За болката филтър желая.

Не зная дали ще изтрая.

От спомени пак се задавих,

но паля; почти те забравих.

© Лис Ицов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??