2 окт. 2020 г., 00:29

Портите на нощта 

  Поэзия » Философская
311 0 0

Пред портите на нощта

съм аз, пред вечността.

Вместо усмивка на уста -

на лице изписана е бледността.

 

Дъжд вали навън,

скръб и страх ме изгарят.

Дано това да е сън,

но, уви, портите ще се отварят.

 

За сетен път ще видя простора,

просто злото по-силно е от мен.

Отчаян съм, нищо не мога да сторя

и от него аз ще съм смразен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??