15 окт. 2008 г., 21:14

Портрет 

  Поэзия » Эротическая
570 0 3
Опиши ме само с устни,
само с тръпнещи ръце.
Не, не искам да те пусна.
Сгрявай с пламнало сърце
нашата любов – жарава
и писмата ми пази.
Нека съм, както тогава,
аз - принцеса от мечти.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??