В твоя скъп ресторант, поръчах си чувства
С подправка любов и топла целувка
Уви, празно менюто било за обикновени клиенти
Тук идвали безчувствени личности, а не за любов претенденти
Обядвали бързо, после си тръгвали
Казват, така душите си от мъка отървали
Възможности нямам, нито пари
Пак ли ще трябва да плащам на едро сметката чрез сълзи?
© Марчела Все права защищены