16 мар. 2008 г., 22:15

Пощада 

  Поэзия » Любовная
1210 1 4

Коя съм аз, вече не зная,

къде съм ? - Това ли е ада?

В него горя ден подир ден

и прашинка не остана от мен.

Изгарям на клада без вина обвинена,

душата ми моли пощада в пепелта обгорена.

Аз искам да бъда поне малко щастлива,

мечая за рая, но дали ще го открия?...

 

 

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??