Коя съм аз, вече не зная,
къде съм ? - Това ли е ада?
В него горя ден подир ден
и прашинка не остана от мен.
Изгарям на клада без вина обвинена,
душата ми моли пощада в пепелта обгорена.
Аз искам да бъда поне малко щастлива,
мечая за рая, но дали ще го открия?...
© Валя Митова All rights reserved.