30 сент. 2008 г., 16:23

Послание 

  Поэзия » Любовная
581 0 0

Едно момиче открадна ми сърцето
и за едно момиче свалям звездите от небето.
С нея всеки миг е щастлив
и светът изглежда по-красив.

Обичам те такава, каквато си,
на теб поверявам душата си.
С теб се чувствам нов човек,
ти спаси ме от духовния ковчег.

С думи не мога да те опиша аз,
всеки твой поглед остава ме без глас.
Ти показа ми любовта,
затова сега ти благодаря.

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??