Нечути излияния,
Невъзприети послания,
Неизказани желания,
Дали и ти така се чувстваш, питам се и изпадам
в безсъзнание!
Неосъзнато призвание,
Неразбрано страдание,
Неразкрито признание,
Изброявам в себе си с прегракнал глас
от ридание!
Дали това илюзия е или истинска реалност?
Дали са знаци неприкрити или плод на мечтите ми упорити?
Аз призовавам те сега! Да отговориш! Да изречеш не с поглед, не с уста, а със сърце това, което от отдавна вече се говори!
Аз призовавам се сега! На глас това да изрека, което вече месеци във мен копнее, а в погледът ти не престава то да тлее!
Н.Д.
Кьолн
10.03.2014
© Надя Даскалова Все права защищены
Благодаря ти, Санвали!