10.03.2014 г., 15:49 ч.

Послание 

  Поезия » Любовна
904 0 2

Нечути излияния,

Невъзприети послания,

Неизказани желания,

Дали и ти така се чувстваш, питам се и изпадам

в безсъзнание!

 

Неосъзнато призвание,

Неразбрано страдание,

Неразкрито признание,

Изброявам в себе си с прегракнал глас

от ридание!

 

Дали това илюзия е или истинска реалност?

Дали са знаци неприкрити или плод на мечтите ми упорити?


Аз призовавам те сега! Да отговориш! Да изречеш не с поглед, не с уста, а със сърце това, което от отдавна вече се говори!

Аз призовавам се сега! На глас това да изрека, което вече месеци във мен копнее, а в погледът ти не престава то да тлее!


Н.Д.

Кьолн

10.03.2014

 

© Надя Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Но понякога страхът ни пречи да прочетем правилно посланието...
    Благодаря ти, Санвали!
  • Посланието е скрито в нас самите...

    Харесаха ми размислите ти, Надя!

    Поздрав!
Предложения
: ??:??