Послание до всички земляни
Хора, ние сме експеримент,
лабораторна грешка.
Шахматна пешка
е нашия еквивалент.
Човечета незначими,
лесно унищожими.
Ниско интелигентни,
често изменни.
Нужна е бърза еволюция
в човешката цивилизация.
И нови лидери
трябват, нали?
Ала кой го е грижа,
дали тънем в киша?
Важни са парите,
малко са добрите!
© Зорница Василева Все права защищены