29.08.2009 г., 0:50 ч.

Послание до всички земляни :) 

  Поезия » Друга
642 0 5

Послание до всички земляни

 

Хора, ние сме експеримент,

лабораторна грешка.

Шахматна пешка

е нашия еквивалент.

Човечета незначими,

лесно унищожими.

Ниско интелигентни,

често изменни.

 

Нужна е бърза еволюция

в човешката цивилизация.

И нови лидери

трябват, нали?

 

Ала кой го е грижа,

дали тънем в киша?

Важни са парите,

малко са добрите!

© Зорница Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??