10 апр. 2015 г., 19:53  

Послание към народа 

  Поэзия » Гражданская
290 0 0

Народе, сам си си виновен,

че от мутри си поробен,

че гласуваш за тях -

туй е твой грях,

че ги търпиш и възвеличаваш,

и че тъй наглостта им увеличаваш,

тъй е като спиш -

сляп ли си - Румъния виж!

Написано по повод изказване на Велизар Енчев.Виж тук:

 

afera.bg/този-народ-си-заслужава-съдбата-що-за-н.html 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??