22 мар. 2013 г., 09:25

После 

  Поэзия » Любовная
768 0 3

 

 

Побелява Нощта

и маха за сбогом на Утрото.

Сънищата стават полусенки.

Да останем така

още броени минути.

Нека бъде това само нашето време.

После мъничко нежност

пръсни ми по миглите.

После тихичко целуни ми очите.

Този миг е вълшебен

и за цял живот стига.

После… тръгвай... и за нищо не питай.

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??