29 сент. 2018 г., 01:30

После 

  Поэзия
289 1 3

Сега

ще е свършило
после

ще остане глухоняма
статистика…

не и в твоята хроника…

Остави ме, 
до после,

и после
ме изтезавай!

Умори ме до смърт 
от обичане,

стегни ме в 
прегръщаща хватка,

задуши ме
с жадна целувка

утолена в моите устни…

Не вярвай на моето 
после.. 

 знаеш да казваш -
сега!

 После е винаги късно!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??