Sep 29, 2018, 1:30 AM

После 

  Poetry
288 1 3

Сега

ще е свършило
после

ще остане глухоняма
статистика…

не и в твоята хроника…

Остави ме, 
до после,

и после
ме изтезавай!

Умори ме до смърт 
от обичане,

стегни ме в 
прегръщаща хватка,

задуши ме
с жадна целувка

утолена в моите устни…

Не вярвай на моето 
после.. 

 знаеш да казваш -
сега!

 После е винаги късно!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??