16 мар. 2012 г., 22:40

Последен опит 

  Поэзия
421 0 0

Последен опит -

и тръгвам!

Не ме е страх

да бъда сама!

Ще продължавам

гордо да нося

белезите от любовта.

Ще те забравя,

ще  изтрия като с гума

всеки спомен за теб.

Не съм резерва

за края на мача

и няма да чакам!

Преживях те,

преодолях те,

прескочих те,

като дупка

на пътя на моя живот.

Дупка, пълна с илюзии!

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??