15 апр. 2015 г., 22:09

Последна любов 

  Поэзия
278 0 1

От твоята любов така изтръпвам,
когато с парещи очи ме ти погледнеш..
и само в миг към теб пристъпвам,
понеже зная, че това е редно.


Ти сърцето ми ще хвърлиш в огън,
а с него аз жестоко ще изгарям..
най-сладката ми смърт ще e, за Бога,
защото там отново ще сме двама.


От твоето обичане така изтръпвам,
когато с парещи очи ме ти погледнеш..
но без страх ще си износя кръста,
щом нашата любов ще е последна!

 

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??