26 сент. 2006 г., 16:02

Последна среща за сбогом 

  Поэзия
1279 1 1

Не вярвах аз,но свърши бързо,
щастлива бях в изминалите дни!
Аз знам,че всяка песен е изпята,
изпята е и нашата дори...
Красиво беше,че те срещтнах,
че вкусих от вкуса на любовта...
Горещи устни,допир нежен,
ах,колко бързо свърши тя...
Последна среща,миг на сладост
последен допир във нощтта
последен поглед тъй вълшебен,
последна беше любовта!
Не вярвах,че раздяла има
щом ти си този който е до мен
обичах те,не го отричам
ти запълни моят ден!
Не знаех,че зад твоята красива маска
се крие друг човек,изпълнен със лъжи
ти постъпи с мен коварно,
и живота ми разби...
Накара ме да ти повярвам
и сърцето да ти подаря...
Живях за теб и само тебе аз обичах,
но в измама ти превърна сладостта!
Аз мислех си,че ме обичаш
но в една заблуда съм била...
За теб била съм само кукла,
наигра се и ме запиля...
Това съм аз - красива кукла
със изстръгната от теб душа
не виждам слънце,няма светло
сега съм само сянка във нощтта!
Кажи ми ти,нима забрави
как със тебе бях във трудните ти дни?
Нима забрави всички жертви?
Нима е празно в тебе ми кажи?
Но каква идилия,каква шегичка
животът ми превърна се в игра,
кажи забавно ли ти е че страдам?
Забавна ли е таз игра?
Не мога повече да те обичам,
не мога да ти давам любовта,
ще си отида като пеперуда,
отлитнала от цветето на любовта!
И тази пеперуда ще намери друго цвете,
което ще й върне сладостта,
ще продължи живота си без тебе,
и няма да те помни вече тя!!!

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??