8 февр. 2009 г., 21:21

Последна сълза 

  Поэзия
603 0 6
В памет на Д.И.

Очите ми пресъхнаха!
Аз нямам вече сълзи!
„Синдром на сухите очи” -
ми казаха.
Боли! Боли! Боли...
Очите ми са сухи вече
от страх и болка, и тъга,
ала за тебе винаги ще пазя
една последна, истинска сълза!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??