Feb 8, 2009, 9:21 PM

Последна сълза 

  Poetry
600 0 6
В памет на Д.И.

Очите ми пресъхнаха!
Аз нямам вече сълзи!
„Синдром на сухите очи” -
ми казаха.
Боли! Боли! Боли...
Очите ми са сухи вече
от страх и болка, и тъга,
ала за тебе винаги ще пазя
една последна, истинска сълза!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??