7 дек. 2006 г., 05:21

Последната целувка 

  Поэзия
683 1 3
Ето,че дойде краят на нашата любов
заминавам аз без да поглеждам към теб.
Трябваше да бъдеш и за това готов,
ето че края настъпи.

Последната целувка е най-тежка.
Не е като другите целувки.
Целувам те за сбогом
няма да те видя вече.

И сълзи капят по лицето
и вече я няма усмивката ти горда.
И ти ме молиш да остана с теб
и целуваш ме...не можеш да ме пуснеш.

Прости ми,прости ми ,
че те оставям.
Последната целувка ме изгаря
и ме моли да не тръгвам.

Заминавам аз завинаги,
а мъка превива твоето сърце.
Това е съдбата ни-
с целувка да се съберем и разделим.

© Михаела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти РумиИ аз ти го пожелавам
  • Нямаш представа колко е важна целувката, пожелавам ти много целувки!
  • Имаше един филм на времето "Пурпурната роза от Кайро". Розичке, повярвай ми - още много целувки ще има в живота ти. Не му се връзвай много, много...
Предложения
: ??:??