24 февр. 2008 г., 15:48

Последната цигара 

  Поэзия » Другая
733 0 4
 

Последната цигара

 

Последната цигара догоря

и филтърът и бавно тлее.

Излъчва неподправена воня,

тъй както само тя умее.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??