6 сент. 2010 г., 12:39

Последни дни 

  Поэзия » Любовная
553 0 0

Последни дни за щастие,

а тъга вече се промъква

да приветства мрачното безвремие,

което всичко ще забулва.

 

Искрица радост не остана,

от неизбежното помръкнала

и в мъчително очакване

душата е притихнала.

 

Тягостни последни дни

обрисуват бъдеще самотно,

за последно сбогом отредени,

отминават неохотно.

 

Часовникът тиктака,

отброява мигове обречени -

така времето минава,

не остават даже спомени.

 

Последни дни за щастие,

без щастие белязани -

навред мъката витае

през дни, почти изгубени.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??