26 янв. 2021 г., 10:54  

Последни дни 

  Поэзия » Философская
248 0 0

Всичко ли е безсмислено и суета?

Всуе ли за безсмъртие мечтаем?

Жесток е към нас света,

защо е тъй - не знаем.

 

Гледам часовник сега,

виждам времето ми как изтича

и обзема ме голяма тъга,

че живота силно аз обичам.

 

Малки сме в тоя свят грешен,

опитваме се някак си да се спасим,

но в крайна сметка опитът е неуспешен,

затуй, уви, наникъде вървим.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??