Jan 26, 2021, 10:54 AM  

Последни дни 

  Poetry » Phylosophy
305 0 0

Всичко ли е безсмислено и суета?

Всуе ли за безсмъртие мечтаем?

Жесток е към нас света,

защо е тъй - не знаем.

 

Гледам часовник сега,

виждам времето ми как изтича

и обзема ме голяма тъга,

че живота силно аз обичам.

 

Малки сме в тоя свят грешен,

опитваме се някак си да се спасим,

но в крайна сметка опитът е неуспешен,

затуй, уви, наникъде вървим.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??