25 янв. 2009 г., 08:33

Последни погледи 

  Поэзия
639 0 3
 

Косите ми миришат на цигари. Дим.

По тялото попил е ароматът на тъма.

В очите се разливат чаши. Парафин.

Топи се тялото ми в огън от свещта.

 

Дихание. Пропуква се ледът отдолу.

И шумът рисува облаци, ала без дъжд.

Порязах се. В сатена легнала и гола.

Бях истинска. Във фалш облечен мъж.

 

И студ лъха от душата. Бедна рима.

Спомени изстиват, есен от следобеди.

Поисках да съм с него. Бях любима.

 Разменила не обич, а (последни) погледи.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??