14 апр. 2007 г., 17:35

Последно 

  Поэзия
528 0 3
Последно докосване...
Сълзите ми видя,
а бях ти обещала
да няма ни една.
От пет деца, родени,
избра ме дъщеря,
и не кръвта ни свърза -
а твоята душа.
Звездите гледам вечер
и зная, че си там!
Душата ми те следва
при мен остана спомена.


11.04.2007

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??