14 мая 2007 г., 23:24

Последно 

  Поэзия
796 0 2

Последно "Сбогом" казвам ти сега!
Сърцето ми се свива, не тупти!
Поемам дъх и тръгвам си сама!
Не мога да те спра да си отидеш!
Но тръгвай!
Тя те чака там!
Със нея ще заминеш утре!
Щастлив да си, желая ти сега!
И никога да не почувстваш мъка!
Отивай, тръгвай, моля те, върви!
Не мога да те гледам,
ще заплача!
Очите ми се пълнят със сълзи!
Душата ми изтръпва ужасена!
Една прегръдка за раздяла,
за последно!
Една любов отива си със теб!
Отдалечаваме се бавно, неусетно!
Във мен остава само плачещ вик!!!... 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??