1 дек. 2013 г., 11:59

Последно 

  Поэзия » Другая
340 0 0

             Последно

 

 Наум аз пак броя звездите,

 загледана в небесния им блясък

 и тихо шепнат ми вълните,

 заливащи студения и мокър пясък.

 

 Вечер е. Вълните пак танцуват бурно,

 а там, далече корабите светят,

 контрастират те с морето траурно

 и като надеждата искрят.

 

 Няма топлина, нощта е студена,

 ледено пак вятърът ме гледа

 и отново се чувствам изгонена,

 мечтите ми изчезват без следа.

 

 Нощта пронизва моята душа

 и ми носи само омраза

 ........................................

 бавно залязва моят живот

 и очите ми се затварят.

© Някоя Си Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??