Последно изкачване - последен наклон
След всяко изкачване -следва наклон!
Ритъм. Житейски закон!
След всяка радост следва тъга,
след смеха в очите има сълза!
Животът е изкачване до края.
После спускане към тъмен дом.
Следва последно изкачване - към Рая
или към Ада - последен наклон!
© Никола Яндов Все права защищены