6.01.2013 г., 19:18 ч.

Последно изкачване - последен наклон 

  Поезия » Философска
522 0 2

                                              Последно изкачване - последен наклон

                                                                                    

                                                                  

                                               След всяко изкачване -следва наклон!

                                               Ритъм. Житейски закон!

                                               След всяка радост следва тъга,

                                               след смеха в очите има сълза!

                                                              

                                               Животът е изкачване до края.

                                               После спускане към тъмен дом.

                                               Следва последно изкачване - към Рая

                                               или към Ада - последен наклон!                                                 

                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                          

                                                                                          

                                                                                                             

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??