1 нояб. 2016 г., 00:03

Последно свиждане 

  Поэзия » Любовная
542 3 4

Последно свиждане

 

Ти във живота си не ме допусна.

Не знам от какво се страхуваш.

Идваш, целуваш с напукани устни

и после пак отпътуваш.

 

Моля те, не пропилявай живота си.

Виж, колко малко остана.

Нека у нас съхраниме доброто си.

Днес сме тук, утре ни няма.

 

Трябва да спрем да живеем на смени,

за да не се ненавиждаме.

Да изживеем мига, без замени,

до последното си свиждане.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??