3 янв. 2023 г., 03:55

Последното писмо 

  Поэзия » Любовная
421 0 0

Беше прекрасно, беше красиво,
всичко си има начало и край,
мога само да съм благодарен, че те срещнах отново,
сега вече знам, че съществува това което копнея,

 

разбирам те и не те виня, 
пътищата ни се разделят тук,
но красивите спомени остават завинаги,
частица от теб ще пазя в сърцето си,

 

пожелавам ти, не да търсиш щастието,
а то да търси теб...

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??