26 мая 2008 г., 10:48

Послепис... 

  Поэзия » Другая
836 1 20
Сбогом!
Оставих ти бележка.
И накрая.
Послепис.
Ще ме намериш.
Мъртва.
(Като грешка).
Без вяра
в твоите очи.
Пистолета.
Намерих го зад скрина.
Не го бе скрил добре.
Прощавай!
Не тъгувай!
Но ще си замина.
В едно със моето сърце.
Знам за нея.
И за всички.
Преди,
по време
и след мен.
Но нищо.
Вече ще съм минало.
Черен облак в твоя ден.
Сбогом!
И недей забравя.
Обичах те.
Въпреки всичко това.
Сбогом!
Със послепис накрая:
недей да забравяш
своята нова жена!


© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??