ПОСЛЕСЛОВ
Една жена съня ми обладава.
С вятър в косите, в очите – с нега.
Всяка нощ на сън я пожелавам
и се събуждам с чувство на тъга.
Тя бе реалност, но преди години;
не се забравя никоя любов.
Със безпощадност времето отмина –
в замяна ми остави послеслов.
19.12.05 г.
Добрич
© Румен Ченков Все права защищены
Една жена съня ми обладава,
в косите с вятър, в очите с нега,
в съня си всяка нощ я пожелавам,
и се събуждам с чувство на тъга.
Кощунство е от моя страна, но ми се иска да знам какво мислиш ти по въпроса.Не се сърди, ако стихотворението ти не струваше нямаше да напиша нищо!!!!!
ОТЛИЧЕН =6=