"Послушай ме, майко"
Послушай ме, майко, разбери ме
и чуй за това, което мъчи ме.
Едничък на сърце, майко, той ми е,
но няма го и сърце болно е.
Послушай ме, майко, разбери ме,
не го харесваш, но изслушай ме -
само с неговите очи жива съм,
когато е с мене - щастлива съм.
Послушай ме, майко, разбери ме,
ако съм грешна - осъди ме,
но знай, че и Бог, майко, не съди -
щом едно сърце друго люби.
© Велина Виткова Все права защищены
страшно ми хареса...с обич...