10 февр. 2021 г., 08:14  

Последното танго 

  Поэзия » Другая
334 0 0

 

 

Макар и изтощен... последното "Танго" ще изиграя,

шанса е, като на Казино.... всичко аз да проиграя?!

Танца е страстно-ритмичен... жизнен.. тъй опасен,

Макар непредвидим.. с тръпката, е тъй прекрасен!

 

Танцувайки, подмокрайки се.. ние се приближаваме,

в живота е обратно.... наранявайки се отдалечаваме!?

Но, Тангото се танцува, само с вътрешната интуиция,

макар всеки в живота... да защитава своята позиция?!

 

9/02//2121...Виена...

13.37.....на пазара в 12 бецирк

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??