Макар и изтощен... последното "Танго" ще изиграя,
шанса е, като на Казино.... всичко аз да проиграя?!
Танца е страстно-ритмичен... жизнен.. тъй опасен,
Макар непредвидим.. с тръпката, е тъй прекрасен!
Танцувайки, подмокрайки се.. ние се приближаваме,
в живота е обратно.... наранявайки се отдалечаваме!?
Но, Тангото се танцува, само с вътрешната интуиция,
макар всеки в живота... да защитава своята позиция?!
9/02//2121...Виена...
13.37.....на пазара в 12 бецирк
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.