10 янв. 2021 г., 11:32

Поспаланке моя 

  Поэзия » Любовная
783 0 0

Ето го отново моето момиче, 
пак ще го събудя красивото кокиче.
Недей се сърди ти, красавице любима,
защото моето сърце само теб те има.
Исках да ти споделя това, 
че отново властваш над сънищата ми в нощта.
Сякаш си богинята на любовта,
дошла от рая, и намеси се във моята съдба.
Тази сутрин трябва да запомниш ти едно, 
че на света живея само заради едно.
Едно-едничко, заради което аз се будя, е това –
„обичам те“ да кажа на любимата жена.
Може би не я обичам, аз я обожавам,
за нея и живота си ще давам.
Будя се със мисълта, че си щастлива, 
и това ми дава нова сила.
През деня също мисля си за теб и вечер, 
като легна, отново всички мисли са по теб.
Ти направи с мен това, 
че си заслужи мястото единствено във моето сърце, 
да го заемеш ти, а не кой да е.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??